Cursus boeken

Conditionering-honden-training

De voordelen van een cursus

Samen, maken we het verschil.
Uren gestudeerd
0 +
Honden getraind
0 +
Reviews
0 +

Zij gingen je voor!

Stienet Wouda
Stienet Wouda
2024-02-05
Erg fijn dat Mark bij ons is geweest! We hadden een aantal aandachtspuntjes bij onze 2 geadopteerde hondjes waar we zelf niet goed uitkwamen. Mark heeft heel duidelijke handvaten aangereikt hoe hier het beste mee te dealen en ook e.e.a uitgelegd qua gedrag van de hondjes, actie/reactie. Hier hebben we echt wat aan.
Els Bultsma
Els Bultsma
2024-02-02
Onze hond had verlatingsangst ontwikkeld na een onrustige periode. Mark heeft met 3 sessies dit probleem grotendeels opgelost, door meer rust en duidelijkheid te creëren. Bedankt!
michael horst
michael horst
2024-01-31
Dankzij een paar simpele en praktische tips van Mark is onze hond in korte tijd veel rustiger en zelfverzekerder geworden
Reinder Douma
Reinder Douma
2024-01-24
Mark is 1 ochtend bij mij geweest om Bobbie te trainen en vooral te observeren,hij heeft ons goede tips gegeven,nu naar 3 weken begin ik echt resultaat te zie,het begint in huis zij hij,en dat klopt. Stap voor stap volg ik zijn advies op en wij boeken resultaat,bedankt Mark.
Esmée Papa
Esmée Papa
2023-12-15
Mark heeft er verstand van en is duidelijk een hondenliefhebber. Hij heeft mij goed geholpen met m’n pup die aan verlatingsangst deed. Het ging al heel snel een stuk beter!
ingrid de vries
ingrid de vries
2023-11-19
Twee keer een privé sessie met Mark geboekt voor ons als nieuwe hondenbaasjes. Mark is heel vriendelijk, geeft praktische tips en past echt maatwerk toe. Wij raden Mark zeker aan!
Jacob Visser
Jacob Visser
2023-11-19
Mark heeft mij met Chico (2 jaar) getraind in 2 "dingen" niet aan de lijn trekken bij het wandelen en niet opspringen bij mensen die bij ons op bezoek komen. Hij heeft mij handigheidjes en trucs geleerd, Dogs in Control is een aanrader!
Moniek Bos
Moniek Bos
2023-11-15
Hele positieve ervaring met Mark. De adoptie van onze Mechelse herder x akita was spannend maar al snel ging het super goed. Duidelijke tips en tricks gekregen waar we mee aan de slag kunnen. Helder in communicatie zowel richting ons als de hond. Zeker een aanrader!
Manal Alotaibi
Manal Alotaibi
2023-10-07
In one session I got great help , guidance and good advice for dealing with my dog. He is a wonderful trainer, calm and has a lot of knowledge.