Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Mark de Puijsselaar. Ik woon sinds 2015 met veel plezier in Leeuwarden waar ik onder andere voetbal, werk en de rest van mijn vrije tijd aan honden besteed. Het fascineert mij hoe de hond samen leeft met de mens. In mijn vrije tijd heb ik regelmatig vrienden geholpen met de opvoeding van hun hond en dat wil ik graag blijven doen. Om die reden heb ik Dogs in Control opgericht zodat we allemaal ontspannen met onze hond kunnen samen leven.

Mark de Puijsselaar

De oneindige interesse die ik heb in honden leidt ertoe dat ik een opleiding hondeninstructeur ben gaan volgen en ik op het moment bezig ben om deze met succes af te ronden. Daarnaast is alles wat ik doe in het teken van honden, zoals het uren lang luisteren naar podcasts over honden, van de geschiedenis tot aan actuele ontwikkelingen. Het lezen van boeken over honden, van gedrag tot de gezondheid en voeding. Naast mijn interesse in het gedrag van honden wil ik ook mensen ontzorgen en helpen om hun viervoeter te begrijpen.
Sinds mei 2022 ben ik ook vrijwilliger bij Stichting Dierenopvang de Wissel waar ik de honden hun dagelijkse wandeling gun. Hier leer ik ook ontzettend veel van de honden in de praktijk zoals onder andere lichaamstaal.
Het doel van Dogs in Control is duidelijk; Leid je hond naar succes! Succes is natuurlijk een ruim begrip en voor iedereen anders. Wat ik er mee bedoel is dat de hond succesvol geleid wordt naar het samenleven met de mensen en de omgeving waarin hij zich bevindt.
Home
Shop