Stop met trekken
aan de lijn!

Start met het trainen
tegen probleemgedrag!

ingrid de vries
ingrid de vries
2023-11-19
Twee keer een privé sessie met Mark geboekt voor ons als nieuwe hondenbaasjes. Mark is heel vriendelijk, geeft praktische tips en past echt maatwerk toe. Wij raden Mark zeker aan!
Jacob Visser
Jacob Visser
2023-11-19
Mark heeft mij met Chico (2 jaar) getraind in 2 "dingen" niet aan de lijn trekken bij het wandelen en niet opspringen bij mensen die bij ons op bezoek komen. Hij heeft mij handigheidjes en trucs geleerd, Dogs in Control is een aanrader!
Moniek Bos
Moniek Bos
2023-11-15
Hele positieve ervaring met Mark. De adoptie van onze Mechelse herder x akita was spannend maar al snel ging het super goed. Duidelijke tips en tricks gekregen waar we mee aan de slag kunnen. Helder in communicatie zowel richting ons als de hond. Zeker een aanrader!
Manal Alotaibi
Manal Alotaibi
2023-10-07
In one session I got great help , guidance and good advice for dealing with my dog. He is a wonderful trainer, calm and has a lot of knowledge.
kelly attema
kelly attema
2023-09-27
Mark is bij ons geweest voor privélessen met Winston. Winston is erg gestresst als we bezoek krijgen en blaft en gromt dan naar het bezoek. Na 2 privélessen kunnen we weer stressvrij bezoek ontvangen! Mark is heel geduldig en kijkt echt naar jouw situatie en wat voor jou en je hond haalbaar is. Een echte aanrader!
Irene Robberegt
Irene Robberegt
2023-08-31
De privésessie met Mark was heel nuttig en leerzaam. We kwamen bij hem met een paar specifieke vragen over onze 8 maanden oude Friese Stabij x Labrador. Mark nam rustig de tijd om onze hond te leren kennen en leerde ons vervolgens hoe we bepaald gedrag kunnen leren en afleren. We zien dat zijn tips echt aanslaan bij onze hond! Heel blij met deze handvaten om weer door te kunnen trainen!
Erik van der Steen
Erik van der Steen
2023-05-27
Mark heeft ons goed op weg geholpen met een aantal sessie. Tijdens deze sessies gaf hij goede uitleg over gedrag van de hond. Aan de hand van onze vraag gingen we gericht oefenen. 1x per 3 weken hadden we een sessie en na een aantal sessies zijn we het gedrag van onze hond verbeteren.
Lisa Veldscholte
Lisa Veldscholte
2023-05-11
Mark is een duidelijke trainer die snel ziet wat mijn hond en ik nodig hebben. Vanaf de eerste training heb ik gelijk hulp gekregen voor waar ik vragen naar had en merk ik na zijn tips gelijk verschil. Top ervaring!
Janet Visser
Janet Visser
2023-05-07
Mark is een hele rustige, gedreven trainer met veel kennis en passie voor honden. Zijn tips hebben rust voor Toby en voor ons gecreëerd. Samen lopen is nu voor ons en Toby een stuk relaxter. We zijn erg blij en raden dogs in control iedereen aan!
Samen, maken we het verschil.
0 +
Uren gestudeerd
0 +
Honden getraind
0 +
Reviews
Honden trainer, Leeuwarden

Het is een geweldige hond, maar...

Dit herkent bijna iedere hondeneigenaar wel. Je houdt van je hond maar… Bijna elke hond leert zichzelf op een punt een gedrag aan dat je liever niet ziet, het kan van alles zijn;

Wij helpen je graag met de oplossing. We komen bij je langs aan huis om het gedrag van je hond te bespreken en maken samen met jou een realistisch plan om je hond naar succes te leiden.