Cursussen

Privé training

Je kiest voor een privé training wanneer je persoonlijke hulp wil bij het trainen van je hond. We komen bij jou thuis en helpen met jouw vraag of probleem. Er wordt gekeken naar alle factoren die van invloed kunnen zijn op jouw situatie. Op basis hiervan geven we praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt om het gedrag van je hond te verbeteren.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

Wij helpen je graag met de oplossing. We komen bij je langs aan huis om het gedrag van je hond te bespreken en maken samen met jou een realistisch plan om je hond naar succes te leiden.

Puppy cursus, honden trainer, Leeuwarden

Puppycursus - binnenkort beschikbaar

De perfecte puppycursus om te starten als je puppy tussen de 8 en 14 weken is! Het is belangrijk om direct te beginnen met trainen en je puppy een goede basis te geven voor de rest van zijn (of haar) leven. Bij onze cursus houden we ons vooral bezig met essentiële vaardigheden die een puppy moet leren zoals:

Hierbij krijg jij als eigenaar ook de nodige theorie en handvaten om de puppy een zo goed mogelijke start te geven. Daarnaast gaan we oefenen met basis commando’s, focus op de eigenaar en bench/mand training.

Klaar voor een goeie start met je puppy?

Wil je de puppy cursus nu al doen?

Boek dan 3 privé trainingen en krijg je de cursus bij jou thuis!

Basis cursus, honden trainer, Leeuwarden

Basis cursus - binnenkort beschikbaar

Of het nu als vervolg op de puppy cursus is of voor een hond die je geadopteerd hebt, de basis cursus geeft jou een goede basis met je hond. Werk samen met je hond aan je commando’s en geef je hond precies wat hij nodig heeft. In de basis cursus komt in ieder geval naar voren:

Dat wekt vast nieuwsgierigheid, het gaat om de commando’s: Goed, Vrij, Zit, Af, Staan, Poort, Hier, Naast, Plaats, Hoog & Laag. Deze commando’s leren we niet alleen zodat je hond ze kan, maar ook om de aandacht voor jou te stimuleren en voor een duidelijke communicatie tussen jou en je hond!

Wil jij dus kunnen communiceren met je hond?

Wil je de basis cursus nu al doen?

Boek dan 5 privé trainingen en krijg je de cursus bij jou thuis!

Privé training, honden trainer, Leeuwarden

Gedragsconsult

Je kiest voor een gedragsconsult wanneer je persoonlijke hulp wil bij probleemgedrag van je hond. We komen bij jou thuis en helpen met jouw vraag of probleem. Er wordt gekeken naar alle factoren die van invloed kunnen zijn op jouw situatie. Dit is de perfecte optie als je wat verder weg woont zodat je op reiskosten kan besparen. We gaan namelijk 2,5 uur bezig met het gedrag van jouw hond. Bij dit consult krijg je:

Als jij het probleemgedrag van je hond wil verbeteren en je hiervoor wilt inzetten dan ben je aan het juiste adres. Wij zeten ons 100% in wanneer jij dat ook voor je hond doet.  Samen leiden we je hond naar succes!

Zij gingen je voor!

ingrid de vries
ingrid de vries
2023-11-19
Twee keer een privé sessie met Mark geboekt voor ons als nieuwe hondenbaasjes. Mark is heel vriendelijk, geeft praktische tips en past echt maatwerk toe. Wij raden Mark zeker aan!
Jacob Visser
Jacob Visser
2023-11-19
Mark heeft mij met Chico (2 jaar) getraind in 2 "dingen" niet aan de lijn trekken bij het wandelen en niet opspringen bij mensen die bij ons op bezoek komen. Hij heeft mij handigheidjes en trucs geleerd, Dogs in Control is een aanrader!
Moniek Bos
Moniek Bos
2023-11-15
Hele positieve ervaring met Mark. De adoptie van onze Mechelse herder x akita was spannend maar al snel ging het super goed. Duidelijke tips en tricks gekregen waar we mee aan de slag kunnen. Helder in communicatie zowel richting ons als de hond. Zeker een aanrader!
Manal Alotaibi
Manal Alotaibi
2023-10-07
In one session I got great help , guidance and good advice for dealing with my dog. He is a wonderful trainer, calm and has a lot of knowledge.
kelly attema
kelly attema
2023-09-27
Mark is bij ons geweest voor privélessen met Winston. Winston is erg gestresst als we bezoek krijgen en blaft en gromt dan naar het bezoek. Na 2 privélessen kunnen we weer stressvrij bezoek ontvangen! Mark is heel geduldig en kijkt echt naar jouw situatie en wat voor jou en je hond haalbaar is. Een echte aanrader!
Irene Robberegt
Irene Robberegt
2023-08-31
De privésessie met Mark was heel nuttig en leerzaam. We kwamen bij hem met een paar specifieke vragen over onze 8 maanden oude Friese Stabij x Labrador. Mark nam rustig de tijd om onze hond te leren kennen en leerde ons vervolgens hoe we bepaald gedrag kunnen leren en afleren. We zien dat zijn tips echt aanslaan bij onze hond! Heel blij met deze handvaten om weer door te kunnen trainen!
Erik van der Steen
Erik van der Steen
2023-05-27
Mark heeft ons goed op weg geholpen met een aantal sessie. Tijdens deze sessies gaf hij goede uitleg over gedrag van de hond. Aan de hand van onze vraag gingen we gericht oefenen. 1x per 3 weken hadden we een sessie en na een aantal sessies zijn we het gedrag van onze hond verbeteren.
Lisa Veldscholte
Lisa Veldscholte
2023-05-11
Mark is een duidelijke trainer die snel ziet wat mijn hond en ik nodig hebben. Vanaf de eerste training heb ik gelijk hulp gekregen voor waar ik vragen naar had en merk ik na zijn tips gelijk verschil. Top ervaring!
Janet Visser
Janet Visser
2023-05-07
Mark is een hele rustige, gedreven trainer met veel kennis en passie voor honden. Zijn tips hebben rust voor Toby en voor ons gecreëerd. Samen lopen is nu voor ons en Toby een stuk relaxter. We zijn erg blij en raden dogs in control iedereen aan!