Puppycursus

Puppy cursus, honden trainer, Leeuwarden

Waarom een puppy cursus?

Een puppy komt met veel verantwoordelijkheden en moet goed verzorgt worden om goed te groeien en goed gedrag te ontwikkelen. Het trainen van puppy’s helpt ze om comfortabel te worden in hun nieuwe omgeving en om skills te leren die ze veilig houdt in hun omgeving. Als eigenaar van een puppy moet je begrijpen dat het trainen van een puppy gunstig is voor zowel jou als je puppy. Een goed getrainde puppy zal voor minder stress zorgen en kan je veel tijd en geld besparen op lange termijn.


Een puppy trainen kost veel tijd maar geeft wel voldoening. Elke hondeneigenaar wil graag een hond die zich goed gedraagt maar de realiteit is dat je veel geduld en structuur nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen. Het voordeel van puppy training is dat je ze vaardigheden leert die ze voor de rest van hun leven met zich mee zullen dragen. Daarnaast bouw je vertrouwen op en een manier van communiceren. Wanneer je de hond genoeg uitdaagt, zowel fysiek als mentaal, zal hij ook minder snel wangedrag vertonen.

puppy-cursus-motivatie

De puppycursus

Hij bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. Deze lessen worden buiten gegeven op verschillende locaties in Leeuwarden. Dit wordt bewust gedaan zodat we de puppy socialiseren in zo veel mogelijk situaties. Je krijgt een (digitaal) handboek met uitleg over de lessen zodat je thuis ook altijd nog na kan lezen wat we hebben gedaan of wat we gaan doen in de volgende les.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

In deze lessen wordt uitgebreid ingegaan op het belang van het socialiseren van puppy’s. Dit is ook waarom de cursus op verschillende locaties is. Allemaal zodat de puppy met zo min mogelijk stress en met veel plezier door het leven kan.

Klaar voor een goeie start met je puppy?

Zij gingen je voor!

Stienet Wouda
Stienet Wouda
2024-02-05
Erg fijn dat Mark bij ons is geweest! We hadden een aantal aandachtspuntjes bij onze 2 geadopteerde hondjes waar we zelf niet goed uitkwamen. Mark heeft heel duidelijke handvaten aangereikt hoe hier het beste mee te dealen en ook e.e.a uitgelegd qua gedrag van de hondjes, actie/reactie. Hier hebben we echt wat aan.
Els Bultsma
Els Bultsma
2024-02-02
Onze hond had verlatingsangst ontwikkeld na een onrustige periode. Mark heeft met 3 sessies dit probleem grotendeels opgelost, door meer rust en duidelijkheid te creëren. Bedankt!
michael horst
michael horst
2024-01-31
Dankzij een paar simpele en praktische tips van Mark is onze hond in korte tijd veel rustiger en zelfverzekerder geworden
Reinder Douma
Reinder Douma
2024-01-24
Mark is 1 ochtend bij mij geweest om Bobbie te trainen en vooral te observeren,hij heeft ons goede tips gegeven,nu naar 3 weken begin ik echt resultaat te zie,het begint in huis zij hij,en dat klopt. Stap voor stap volg ik zijn advies op en wij boeken resultaat,bedankt Mark.
Esmée Papa
Esmée Papa
2023-12-15
Mark heeft er verstand van en is duidelijk een hondenliefhebber. Hij heeft mij goed geholpen met m’n pup die aan verlatingsangst deed. Het ging al heel snel een stuk beter!
ingrid de vries
ingrid de vries
2023-11-19
Twee keer een privé sessie met Mark geboekt voor ons als nieuwe hondenbaasjes. Mark is heel vriendelijk, geeft praktische tips en past echt maatwerk toe. Wij raden Mark zeker aan!
Jacob Visser
Jacob Visser
2023-11-19
Mark heeft mij met Chico (2 jaar) getraind in 2 "dingen" niet aan de lijn trekken bij het wandelen en niet opspringen bij mensen die bij ons op bezoek komen. Hij heeft mij handigheidjes en trucs geleerd, Dogs in Control is een aanrader!
Moniek Bos
Moniek Bos
2023-11-15
Hele positieve ervaring met Mark. De adoptie van onze Mechelse herder x akita was spannend maar al snel ging het super goed. Duidelijke tips en tricks gekregen waar we mee aan de slag kunnen. Helder in communicatie zowel richting ons als de hond. Zeker een aanrader!
Manal Alotaibi
Manal Alotaibi
2023-10-07
In one session I got great help , guidance and good advice for dealing with my dog. He is a wonderful trainer, calm and has a lot of knowledge.